Dragan Đilas najavio da iz protesta neće platiti kaznu već otići u zatvor

U svom jučerašnjem obraćanju javnosti predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas najavio je da neće platiti kaznu zbog okupljanja ispred zgrade u kojoj žive njegova deca a koje je organizovano s ciljem da se spreči ponovno puštanje snimljenog skandiranja protiv Đilasa sa razglasa sa terase u njegovom susedstvu. Da podsetimo, noć pre protesta, aktivisti SNS-a su sa terase susedne zgrade deset minuta puštali snimak uzvikivanja ”Đilase, lopove”, što je, prema tvrdnji samog Đilasa, uplašilo i uznemirilo njegovu decu koja su ”plakala i tresla se od straha”.

Slobodno pišite prijave, evo ja vam kažem, ja tu kaznu platiti neću, pa me vi uhapsite, sprovedite u zatvor, držite me tamo dok ne prođe taj period, nije nikakav problem, i to je za ljude, ali ima neka granica preko koje nećemo.

”Slobodno pišite prijave, evo ja vam kažem, ja tu kaznu platiti neću, pa me vi uhapsite, sprovedite u zatvor, držite me tamo dok ne prođe taj period, nije nikakav problem, i to je za ljude, ali ima neka granica preko koje nećemo.”, izjavio  je Đilas.

Share
error: Sadržaj je zaštićen!!!