KRIK: Vučić i njegova žena kupili dva stana u Belvilu

Zanimljiv je način na koji je Vučićeva supruga došla do stana u Belvilu i to bi u nekim zemljama bio signal tužilaštvu da malo pogleda celu tu stvar, kaže Stevan Dojčinović, glavni i odgovorni urednik KRIK-a, osvrćući se na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se njegova imovina nije uvećala od 2012. godine ni za dinar.

– Moja imovina se nije uvećala od 2012. godine, ni za jedan jedini dinar – izjavio je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

– To što je predsednik rekao nije tačno, on to stalno ponavlja, ali to je neistina. Njamu se jeste uvećala imovina, otkad je došao na vlast za dva stana i jednu garažu. Ta oba stana se nalaze u naselju Belvil, gde su prilično skuplji kvadrati. Garsonjeru je on kupio, a drugu njegova sadašnja supruga. Oba stana su jedan do drugog – kaže Dojčinović.

Glavni urednik КRIК-a iznosi da je Vučić kupio garsonjeru veličine 30 m2, dok je njegova supruga uzela stan veličine više od 100 m2.

– Ona je svoj stan kupila od jednog od novokomponovanih tajkuna, koji su posle dolaska Vučića na vlast postali stvarno bogati. To je biznismen Slobodan Кvrgić, koji je poznat po tome što je vlasnik radnja “Vin Vin” – izjavio je Stevan Dojčinović.

Share
error: Sadržaj je zaštićen!!!