Parazitska vlast SNS-a zavlači ruku u džep nezaposlenima koji rade online

Parazitska vlast Srpske napredne stranke zadužila je zemlju za 11,3 milijarde evra, kupovala izborne glasove sa po 100 evra po glavi stanovnika, uništila politički život i demokratsku debatu a sada želi da puni državni budžet ”crkavicom” koju putem interneta zarađuje masa nezaposlenih pretežno mladih ljudi, kako bi i dalje masa SNS parazita, neradnika i vucibatina nastavila da živi na grbači onih koji zaista žele nešto da rade, obezbede sebi minimum egzistencije i doprinesu ovom društvu.

vučić idiot

Retardirani balvan dokazuje svoju moć nad detetom

Porez će najviše platiti nezaposleni – jer će oni morati da plaćaju i doprinos i zdravstveno osiguranje – pa bi ukupna dažbina mogla da iznese i do 50 odsto od ukupne zarade, tako da ako nezaposleno lice zaradi 200 evra, 100 evra bi morao da da parazitima na vlasti. Ovakve dažbine parazitima će povećati cenu usluge koju nezaposleno lice pruža, samim tim ta osoba više neće biti konkurentna i dobijaće mnogo manje poslova ili ih uopšte neće dobijati – čime ova lopovska vlast direktno udara na opstanak i egzistenciju tog pojedinca. Pošto je proces određivanja poreza zamršen i treba da se plati na svaki priliv novca iz inostranstva, nezaposleno lice će morati da plati i knjigovođu koji će Poreskoj upravi da popunjava i šalje formulare sa obračunatim porezom. Sve u svemu, osobi koja je bez posla i prihoda oduzeće se i ona crkavica koju je ona uspela da obezbedi isključivo svojim radom i zaslugama a da su mu država i lopovski paraziti na vlasti samo smetali.

Ovakav odnos prema mladima i nezaposlenima koji su i inače u nezavidnoj životnoj poziciji zato što njihovim životima upravljaju Aleksandar Vučić i njegova lopovska bratija, dovešće do toga da će još veći broj njih pokušati da ode u inostranstvo sa uverenjem da u ovoj zemlji nema mesta za njih.

Oni koji ostanu moraće da ulože svoju energiju i kreativnost na udruživanje i davanje svog doprinosa za rušenje ovakve parazitske i lopovske vlasti, kako bi spasili i sebe, i svoje bližnje, i svoje kolege, i sunarodnike.

Šta ćete vi danas uraditi da ova vlast ode na đubrište istorije i da jednom zauvek završimo sa parazitima, lopovima i prevarantima na vlasti?

Podelite ovaj tekst za početak a naredni koraci neka budu prepušteni vašoj kreativnosti – vaš mali i originalan doprinos može da dovede i dovešće do konačne pobede nad lopovskom sektom iz SNS-a, SPS-a i drugih parazitskih grupacija.

spektrum kooperativa

Share
error: Sadržaj je zaštićen!!!