Pretraga

Politika Privatnosti

Poslednji put ažurirano: jun 13, 2024 News Atlas („nas“, „mi“ ili „naš“) upravlja veb-sajtom News Atlas („Usluga“).

Ova stranica vas obaveštava o našim politikama u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem ličnih podataka kada koristite našu uslugu.

Nećemo koristiti niti deliti vaše podatke ni sa kim osim na način opisan u ovoj Politici privatnosti.

Koristimo vaše lične podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korišćenjem usluge prihvatate prikupljanje i korišćenje informacija u skladu sa ovom politikom. Osim ako nije drugačije definisano u ovoj Politici privatnosti, termini koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uslovima i odredbama, dostupnim na https://informisani.rs

Prikupljanje i korišćenje informacija

Dok koristite našu uslugu, možemo od vas tražiti da nam dostavite određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju. Lične informacije („Lične informacije“) mogu uključivati, ali nisu ograničene na:

  • Ime
  • Adresa E-pošte
  • Log Data

Prikupljamo informacije koje vaš pretraživač šalje kad god posetite našu uslugu („Podaci dnevnika“). Ovi podaci evidencije mogu uključivati informacije kao što su adresa Internet protokola („IP“) vašeg računara, tip pretraživača, verzija pretraživača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama i drugo statistika.

Google AdSense i DoubleClick kolačić

Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za prikazivanje oglasa na našoj usluzi.

Kolačići

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, koji mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa veb lokacije i čuvaju na čvrstom disku vašeg računara.

Koristimo „kolačiće“ za prikupljanje informacija. Možete da naložite svom pretraživaču da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše usluge.

Provajderi

Možemo da angažujemo kompanije i pojedince trećih lica da olakšaju našu Uslugu, da obezbede uslugu u naše ime, da obavljaju usluge u vezi sa Uslugom ili da nam pomognu u analizi načina na koji se naša Usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i obavezne su da ih ne otkrivaju ili koriste u bilo koju drugu svrhu.

Bezbednost

Bezbednost vaših ličnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedan metod prenosa preko Interneta ili metod elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Iako nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

Veze ka drugim sajtovima

Naša usluga može da sadrži veze ka drugim sajtovima kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na sajt te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svakog sajta koji posetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih sajtova ili usluga trećih strana.

Privatnost dece

Naša Služba se ne obraća nikome mlađem od 18 godina („Deca“).

Ne prikupljamo svesno lične podatke od dece mlađe od 18 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je vaše dete dalo lične podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da nam je dete mlađe od 18 godina dalo lične podatke, te informacije ćemo odmah izbrisati sa naših servera.

Usklađenost sa zakonima

Otkrićemo vaše lične podatke tamo gde to zahteva zakon ili sudski poziv.

Promene ove politike privatnosti

Možemo s vremena na vreme ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

Savetujemo vam da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti za bilo kakve promene. Promene ove Politike privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, kontaktirajte nas.