Urednička politika

Dobrodošli na stranicu Urednička politika na našem portalu Informisani.rs.

Ovde definišemo naše principe i standarde koji oblikuju stvaranje i objavljivanje sadržaja na našem sajtu.

Objektivnost i Nezavisnost

Težimo obezbediti objektivnost u svim aspektima našeg rada. Urednički proces se zasniva na činjenicama, analizi i najboljim novinarskim praksama. Pridržavamo se principa nezavisnosti od političkih ili komercijalnih uticaja.

Verodostojnost i Provera Informacija

Stavljamo poseban naglasak na verodostojnost informacija. Naši novinari pažljivo proveravaju činjenice pre objavljivanja materijala. Trudimo se pružiti čitaocima tačne i istinite informacije.

Raznovrsnost i Pluralizam

Podržavamo raznovrsnost glasova i tačaka gledišta. Na našem sajtu se objavljuju materijali iz različitih sfera života i mišljenja različitih autora. Smatramo da je pluralizam osnova slobodnog i otvorenog društva.

Saradnja i Povratne Informacije

Radujemo se saradnji sa našim čitaocima i zahvalni smo na njihovim povratnim informacijama. Povratna informacija čitalaca pomaže nam poboljšati kvalitet našeg sadržaja i uzeti u obzir želje publike.

Ispravke Grešaka

U slučaju otkrivanja netačnosti ili grešaka, radimo brzo na njihovom ispravljanju. Prepoznajemo važnost iskrenosti i odgovornosti prema čitaocima.

Kontakt s Uredništvom

Uvek smo otvoreni za kontakt sa našim čitaocima. Ako imate pitanja, predloge ili povratne informacije o uredničkoj politici, slobodno nas kontaktirajte na adresi: [email protected]

Deljenja Zajedničke Odgovornosti

Smatramo da je rad naše redakcije zajednička odgovornost. Zajedno sa našom publikom gradimo prostor za objektivne i verodostojne informacije koje oblikuju naše zajedničko razumevanje savremenog sveta.