Najbolji poklon za dečka do 6000 dinara – Šta izabrati?

Devojka daje poklon dečku

Želite da izaberete najbolji poklon za dečka ali vam je ograničen budžet? Na pravom ste mestu. Za danas sam vam pripremila poklone koje možete pokloniti vašem partneru do 6000 dinara.

Da budem odmah jasna, ovo nije mala količina novca i za tu sumu možete uzeti jako puno kreativnih stvari koje će u isto vreme imati i veliku emotivnu vrednost.

Izbor je zaista širok a izdvojila sam neke od najboljih da vam olakšam posao. Hajde da počnemo!

1. Prenosivi Bluetooth zvučnici

Bluetooth zvucnik na ogradi terase
Source: YouTube/Screenshot, JBL i Sony važe za najpouzdanije brendove

Vaš dečko obožava muziku? Prenosivi Bluetooth zvučnik je sjajna ideja za poklon. Ne samo da se uklapa u budžetsko ograničenje od 6000 dinara, već za tu cifru možete birati neke od najboljih modela koji su dostupni na tržištu.

Uz ovakve zvučnike, vaš dečko može slušati muziku bilo gde i bilo kada. Ono što je sjajno je da u Srbiji možete pronaći odlične modele od nekih od najjačih brendova poput JBL, Sony, Xiaomi i to sve u okviru ovog budžeta.

Pored odličnog zvuka, ovi zvučnici nude i dodatne funkcije kao što su vodootpornost i dugo trajanje baterije što ih čini veoma praktičnim.

Gde možete kupiti ovaj poklon?

2. Društvene igre

Igra Captain Sonar na stolu
Source: YouTube/Screenshot, Codenames i Catan su sigurni izbori za poklon

Za dečka koji voli da provodi sa vama vreme igrajući se, društvene igre uvek mogu biti dobar poklon. Igre poput Katana, Rizika ili Monopola su veoma zabavne, pristupačne i pružaju sjajnu priliku za dodatno zbližavanje.

Pored zabave, nude priliku za razvijanje strategij, logičkog razmišljanja i snalažljivosti. U Srbiji, možete pronaći velik broj igara do 6000 dinara i takođe postoji veliki broj prodavnica i online šopova i u kojima ih možete kupiti.

Gde možete kupiti ovaj poklon?

3. Karte za koncert (ili neki sličan događaj)

Koncert Ramstajna u Beogradu
Source: YouTube/Screenshot, Koncert Ramstajna u Beogradu (2024)

Ako vaš dečko voli muziku ili neki određeni bend za koji znate da ima uskoro koncert, kupovina karte kao poklon je odlična ideja. Iako cene karata umeju često da variraju, posebno za izuzetno velike izvođače, što pre ih kupite, dobiđete bolju cenu.

Ovo je sjajan poklon jer donosi uspomene koje traju mnogo nakon što koncert prođe i vaš partner će sigurno jako dobro pamtiti koliko dobro poznajete njegov muzički ukus.

Gde možete kupiti ovaj poklon?

4. Masažer za vrat i ramena

Momak masira leđa pištoljem za masažu
Source: YouTube/Screenshot

Masažer za vrat i ramena je veoma pametan poklon za svakog dečka koji puno sedi ili radi za računarom. Električni masažeri poput ovih su veoma delotvorni u otklanjanju napetosti i stresa i sjajni su za svakodnevnu relaksaciju.

Ovaj poklon je veoma pristupačan i možete ga pronaći u velikom broju prodavnica i onlajn šopova.

Gde možete kupiti ovaj poklon?

5. Knjiga ili strip

Tezga sa stripovima na pijaci
Source: YouTube/Screenshot

Knjiga je uvek odličan poklon, naročito ako vaš dečko voli da se izgubi u mašti ili nauči nešto novo usput. Što se ovog poklona tiče, zaista imate širok izbor, od klasika književnosti, preko moderne psihologije, pa sve do epske ili naučne fantastike.

Sjajna vest je da sve velike knjižare u našoj zemlji jako često nude popuste, tako da možete svom dečku priuštiti i nekoliko knjiga za budžet od 6000 dinara. Isto važi i za stripove ili grafičke novele.

Gde možete kupiti ovaj poklon?

6. Sportska oprema

Momak obuva patike u predsoblju
Source: YouTube/Screenshot, Momci će se uvek obradovati novom paru patika

Ukoliko je vaš dečko aktivan i voli da se bavi sportom, oprema za trening je sjajan izbor. Izbor se pruža od patika za trčanje preko fitnes opreme poput tegova ili elastičnih traka, pa sve do kvalitetnih sportskih torbi.

Ovakav poklon, ne samo da je koristan, nego i služi kao sjajna motivacija za vođenje zdravog i aktivnog života.

Gde možete kupiti ovaj poklon?

7. Mini biljke ili bonsai drvo

Bonsai drvo na stolu
Source: YouTube/Screenshot, Bonsai drvo je lep način da dekorišite svoju kuću

Svaki dečko koji je ljubitelj prirode ili voli da uređuje prostor će se apsolutno oduševiti bonsai drvom ili nekom drugom kućnom mini biljkom.

Bonsai drvo je posebno zanimljiv poklon koji simbolizuje dugovečnost i strpljenje, a kao dekorativni element je izuzetno atraktivno i jednako je dobar poklon i za devojke.

Cene manjeg bonsai drveća su često ispod 6000 dinara tako da ćete vrlo lako moći da priuštite ovaj poklon.

Gde možete kupiti ovaj poklon?

8. Električni pikado

Električni pikado može biti odličan poklon za dečka koji voli zabavne i interaktivne igre, a pogotovo dečka koji voli da se takmiči u ovakvim igrama. Jednostavan je za korišćenje, pruža mnogo zabave, a tabla ima senzore koji automatski beleže rezultate.

Ukoliko se malo više posvetite pretrazi na internetu, možete lako naći modele koji se mogu kupiti i za cenu nižu od 6000 dinara. Ovo je poklon koji će definitivno oduševiti vašeg partnera.

Gde kupiti ovaj poklon?

Za kraj…

Samo zato što vam je budžet ograničen ne znači da ne možete priuštiti najbolji poklon za dečka koji će imati veliku vrednost.

Uvek se trudite da odaberete ono što odgovara interesovanjima vašeg dečka, ali pre svega birajte srce i tražite ono što daje emotivnu vrednost i sigurno nećete pogrešiti. Srećno u potrazi!

Pročitajte još:

Ostavi komentar

Najnovije