Zebra zavese – Cena, Boje, Dezeni i Ponuda u 2024 godini

Zebra zavese - Cene, boje, dezeni i ponuda

Jeste li se ikada zapitali kako da vaš dom ili kancelariju učinite još prijatnijim mestom za boravak?

Ako ste u potrazi za rešenjem koje kombinuje funkcionalnost, estetiku i moderni dizajn, zebra zavese su pravi izbor za vas.

Poslednjih nekoliko godina, ove zavese su postale izuzetno popularne u Srbiji, a trend se nastavlja i ove godine.

U nastavku ćemo detaljno razmotriti cene, boje, dezene i ponudu zavesa koje su dostupne kod nas na tržištu.

BAMBOO SOFT/VALENCIA color R104


Ova Zebra zavesa je stvarno odličan izbor ako želiš da uneseš malo prirodnog šarma u svoj dom. Imamo je u dnevnoj sobi već neko vreme i stvarno je sjajna jer kombinuje funkcionalnost sa prelepim dizajnom. Svetlost možeš da kontrolišeš baš kako ti odgovara, što je super za različite trenutke u toku dana. Takođe, taj bambus detalj stvarno dodaje toplinu prostoru, dok ujedno zavesa izgleda moderno i elegantno. Odlična je i za održavanje – brzo se čisti, a kvalitet se ne menja ni posle dužeg korišćenja.
Cena: 3,990 RSD/M2
Dezen: Bež
Materijal: Antistatik vlakna

3Color plise GRAY

Ova zavesa je savršen izbor za one koji žele da kombinuju praktičnost i jedinstveni dizajn u svom prostoru. Ove zavese imam u radnoj sobi, i moram reći da su mi se baš dopale zbog svog prefinjenog izgleda i jednostavnog načina na koji se može kontrolisati količina svetlosti. Crno-beli print stvarno osvežava prostor, a ujedno daje i moderan, upečatljiv stil. Montaža je bila brza i laka, što je dodatni plus ako ne voliš komplikovane instalacije. Ova zavesa ne samo da je funkcionalna, već je i savršen dodatak za bilo koji savremeni enterijer.
Cena: 12.960 RSD (120x200)
Dezen: Belo-sivo-crno
Materijal: Antistatik vlakna

3D CAT zebra PANO70315 (140x240)

Ova zavesa je idealna za sobu vaše male ćerkice!
Sa svojim zabavnim 3D printom mačke, unosi vedrinu i igru u prostor, dok praktična funkcionalnost zebra mehanizma omogućava jednostavno prilagođavanje svetlosti.
Montaža je laka i bez potrebe za bušenjem, a bočne vođice osiguravaju potpuno zamračenje kad je potrebno.
Ova zavesa je savršen spoj estetike i praktičnosti, dajući vašem detetu savršen ambijent za igru, učenje ili spavanje.
Cena: 13.440 RSD (140x240)
Dezen: Svetlo roze-belo 3D print
Materijal: Poliester

Classic LIGHT PINK

Ovaj model je idealan izbor za one koji žele funkcionalno i elegantno rešenje za kontrolu svetlosti u prostoru.
Montiraju se direktno na prozor, što je savršeno za prostore gde nije moguća instalacija na zid ili plafon.
Ove zavese dolaze sa maskom i bočnim vođicama, omogućavajući potpuno zamračenje prostorije kada je to potrebno. Montaža je jednostavna, bez bušenja, a lančić mehanizma je lagan za upotrebu.
Ove zavese su praktične, posebno za prozore pod uglom, kao što su krovni prozori, i dostupne su po meri koju dostavi kupac.
Cena: 10.853 RSD (140x240)
Dezen: Svetlo roze
Materijal: Poliester

ZEBRA BAMBOO SOFT color R12

Ova zavesa u braon boji iz DekorDoma je pravi izbor za sve koji žele prirodnu estetiku i funkcionalnost u svom domu.
Kombinujući nežne tonove bambusa, ova zavesa omogućava lako podešavanje svetlosti u prostoru dok dodaje toplinu i prirodan šarm.
Odlična je za dnevne i spavaće sobe, gde prirodni materijali doprinose osećaju harmonije i mira.
Montaža je jednostavna, a kvalitet platna osigurava dugotrajnost i lako održavanje.
Cena: 3,480 RSD/m2
Dezen:Tamnije braon
Materijal: Poliester

3D SPEED zebra PANO 750 (120x200)

Ovaj Pano u formi zavese je odličan izbor za sobu vašeg dečaka. Sa svojim dinamičnim dizajnom trkačkih automobila u 3D printu, ova zavesa unosi energiju i uzbuđenje u prostor, što je idealno za male ljubitelje brzine i automobila. Osim što je vizuelno atraktivna, zavesa omogućava lako podešavanje svetlosti u sobi, pružajući kontrolu nad atmosferom. Montaža je jednostavna, a sigurnosni mehanizam sa lančićem je siguran za decu, što ovu zavesu čini praktičnim i zabavnim rešenjem za dečju sobu.
Cena: 9.720 RSD
Dezen:3D print automobila
Materijal: Poliester

Rolo zebra zavesa LF016

Ova zavesa dolazi u više dimenzija, od 50x220 cm do 210x220 cm, što omogućava fleksibilnost pri izboru veličine koja odgovara vašim prozorima. Izrađena je u pepeljasto sivoj boji, što je čini neutralnim dodatkom koji se lako uklapa u svaki enterijer. Sa jednostavnim mehanizmom za upravljanje svetlošću, ova zavesa omogućava prilagođavanje ambijenta u prostoriji i pruža potpunu privatnost. Idealna je za moderne prostore zbog svog minimalističkog dizajna.
Cena: 1.550 RSD
Dezen:Pepeljasto siva
Materijal: Poliester

Rolo zebra zavesa BW-01

Rolo zebra zavesa BW-01 iz Kineske Robne Kuće je elegantan i praktičan dodatak za vaš dom. Dizajnirana da omogući optimalnu kontrolu svetlosti, ova zavesa kombinuje moderan stil sa funkcionalnošću. Njene pruge pružaju estetsku privlačnost dok istovremeno pomažu u regulaciji svetlosti i privatnosti u prostoriji. Ova zavesa se lako uklapa u svaki prostor, od dnevnih soba do kancelarija, dodajući sofisticiran izgled.
Cena: 1.550 RSD
Dezen:Bela
Materijal: Poliester

ZAVESA ROLO ZEBRA 60X180CM BEŽ

Ova rolo zebra zavesa u bež boji je bukvalno spas kad renoviraš stan i želiš da dobiješ elegantan, ali praktičan dodatak za prozore. Ja sam je stavio u svoju spavaću sobu, i stvarno je odlična jer ti omogućava da kontrolišeš svetlost bez prevelike pompe – malo svetla, malo senke, i prostor odmah dobije drugačiju atmosferu. Bež boja je super neutralna i uklapa se uz sve, pogotovo ako voliš toplije tonove u enterijeru. Takođe, montaža je stvarno lagana, i ne moraš da zoveš majstore – par šrafova i to je to. Održavanje je takođe jednostavno, a zavesa i posle nekoliko meseci izgleda kao nova.
Cena: 2.999 RSD/KOM
Dezen:Bež
Materijal: Poliester

Boxxx ZEBRA ZAVESA siva

Zavesa iz Lesnine u sivoj boji je stvarno odlična ako tražiš nešto što je istovremeno funkcionalno i moderno. Imao sam slične u svom dnevnom boravku pre renoviranja i mogu reći da su idealne za kontrolu svetlosti – dovoljno propuštaju svetlo da soba ne bude mračna, ali i dalje daju privatnost. Siva boja je savršen neutralni ton koji se lako uklapa u svaki stil enterijera, bilo da ideš na minimalizam ili nešto toplije. Takođe, montira se brzo i lako, a što se održavanja tiče – samo pređeš sa krpom i gotovo! Ako renoviraš, ovo je sigurno investicija koja se isplati.
Cena: 1.499 RSD/KOM
Dezen: Siva
Materijal: Poliester

Pročitajte još:

Ostavi komentar

Najnovije