Romantični pokloni za devojku koji će je ostaviti bez daha

Romantični pokloni za devojku

Najbolji poklon za devojku ne mora nužno biti stvar koju morate da kupite već možete napraviti nešto unikatno tako što ćete biti ili inspirativni ili potražiti na netu neke ideje i samo ih jednostavno iskopirati.

Sigurno se, kao i svaki muškarac, iz godine u godinu pitate šta pokloniti voljenoj osobi i kako je prijatno iznenaditi. S obzirom na to da vas u potpunosti razumem, pišem ovaj blog kao vodič svima nama koji se suočavamo sa ovim problemom.

Da bih vam približio ozbiljnost situacije u kojoj se svi kad-tad nađemo, reći ću vam da sam sa svojom voljenom osobom bio 6 godina u vezi, a danas smo u braku. Tokom tog vremena iskoristio sam većinu trikova kako bih je ostavio bez daha, što mi je nekolicinu puta i pošlo za rukom.

1. Saznajte cveće koje najviše voli

Muškarac poklanja cveće ruža svojoj devojci
Buket ruža kao najbolji poklon za devojku

Sigurno najromantičniji i najbolji poklon za devojku je cveće – nema žene na svetu koja ne voli da dobije cveće. Jednom mi je otkrila da najviše voli orhideje i ja sam to odmah zapamtio. Sledeći put kad sam joj poklonio orhideje, bila je oduševljena time što sam zapamtio njeno omiljeno cveće. Ako ste na početku veze i niste sigurni šta voli, možete pitati njene prijateljice, sestre, ili nekog iz njenog okruženja.

Evo par predloga koje cveće žene uglavnom najviše vole:

  1. Ruže: Svakako prvi izbor u odabiru cveća koji svojom elegancijom, privlačnošču, mirisom i lepotom predstvalja kraljicu cveća i tu ne možete da pogerešite, a ako ste prevazišli same početke vaše veze predlažem da potražite nego drugo rešenje.
  2. Narcis: Prema legendi, narcis je dobio ime po mladiću iz grčke mitologije, Narcisu. On je bio lep, ali hladan, i nije želeo da uzvrati ljubav šumskoj nimfi Eho, koja je umrla zbog njegove ravnodušnosti. Ovo vam može poslužiti kao romantična priča kada joj poklonite ovakav cvet.

2. Romantična ručno pravljena kutija

Poklon kutija iznenađenja
Kutija u kojoj se nalazi poklon iznenađenja sačinjen od slatkiša, nakita i slično.

Ovo je sjajna stvar! Možda jedna od boljih stvari koje sam napravio, nije previše zahtevna, ali s ovim poklonom ne možete pogrešiti. Potrebni su vam osnovni alati, od kojih neke sigurno već imate. Lepak za papir, makaze, karton, nekoliko vrsta ukrasnog papira, neki slatkiši koje ona voli i malo vaše kreativnosti.

Zamislite situaciju u kojoj poklanjate poklon uvezan mašnom, ona ga otvara i iz njega ispadaju slatkiši koje voli, a u sredini se nalazi još jedna mala kutija, takođe vezana mašnom, u koju možete staviti neki nakit poput minđuša, lančića i slično.

Ako imate ograničen budžet, možete improvizovati. U knjižarama ima mnogo ukrasnih detalja koje uz malo mašte možete lepo iskoristiti. Kada želim nešto da napravim, obično pogledam na YouTube-u, što savetujem i vama, jer ćete primetiti neke detalje koje biste možda zanemarili ako radite bez uputstva.

3. Vaučer za masažu ili spa centar

Muškarac poklanja vaučer za masažu ili spa centar svojoj devojci
Vaučer za masažu ili spa centar

U zavisnosti od toga šta vaša partnerka voli, možete izabrati između masaže ili opuštanja u spa centru. Ovaj poklon pruža priliku za potpuno opuštanje i osveženje, idealan za one koji uživaju u trenucima mira i nege.

Masaža će pomoći u otklanjanju stresa, dok će poseta spa centru omogućiti revitalizaciju tela i duha kroz saune, hidromasaže i druge tretmane. Bilo da se odlučite za klasičnu masažu, aromaterapiju ili ceo wellness paket, ovakvo iskustvo će svakako ostaviti trajan utisak.

4. Vikend izlet

Vikend piknik izlet sa devojkom
Piknik u prirodi sa voljenom osobom

Romantični vikend izlet je idealan način da provedete kvalitetno vreme zajedno i stvorite nove uspomene. Bez obzira na to da li birate planine, more ili neku mirnu seosku destinaciju, ovakvo putovanje pruža priliku za opuštanje i bekstvo od svakodnevnih obaveza.

Možete istraživati lokalne atrakcije, uživati u zajedničkim obrocima u prijatnim, intimnim restoranima, ili jednostavno šetati prirodom i voditi opuštene razgovore. Takav izlet ne mora biti dalek niti skup – najvažnije je da ste zajedno i da uživate u svakom trenutku koji provedete jedno s drugim.

Za kraj

Poklon za devojku treba biti pažljivo biran
Poklon za devojku treba biti pažljivo biran

Kada birate poklon za devojku, važno je imati na umu da nije sve u novcu i da poklon ne mora biti skup niti materijalan. Umesto klasičnih poklona, važno je uložiti trud u nešto što će za nju imati posebno značenje. Na primer, buket njenog omiljenog cveća može biti jednostavan, ali emotivan poklon jer pokazuje da ste obratili pažnju na to šta ona voli.

Ručno izrađena kutija iznenađenja ili poklon koji uključuje sitnice koje ona voli, poput omiljenih slatkiša ili nakita, može izazvati oduševljenje. S druge strane, vaučer za masažu ili poseta spa centru pruža priliku za opuštanje i beg od svakodnevnog stresa, dok vikend izlet nudi mogućnost stvaranja novih uspomena i zajedničkih trenutaka.

Na kraju, suština svakog poklona leži u pažnji i ljubavi koja je uložena, jer to ostavlja najdublji utisak. Pokloni koji su promišljeni i prilagođeni njenim željama pokazuju vašu posvećenost i ljubav, čineći svaki trenutak sa njom nezaboravnim.

Pročitajte još:

Ostavi komentar

Najnovije