Hood Vibes Fest 2024 – Praznik hip hopa

Hood Vibes Fest 2024

Na Beogradskom sajmu 12. oktobra održaće se drugi po redu Hood Vibes Fest 2024 koji predstavlja pravi praznik hip hop kulture. Ovaj događaj će okupiti neke od najpoznatijih domaćih repera.

Na ovogodišnjem festivalu nastupiće: BIGru i Paja Kratak, Beogradski sindikat, Mikri Maus, Smoke Mardeljano i Ajs Nigrutin.

Pored njih, nastupaju još za DJ pultom –  TimbeDJ Goce i DJ Alex Mark, kao i  ArafatFTPKila33TolegendaAll InTkačGrashoperBege Fank & BKO.

Osim muzike, festival nudi i aktivnosti povezane sa urbanom kulturom, kao što su street workout, crtanje grafita, tetoviranje i street food događaji, čime se promoviše hip hop način života.

Prošlogodišnji festival imao je izuzetno uspešan debi, takođe je održan na Beogradskom sajmu i događaj je okupio veliki broj posetilaca iz celog regiona.

Ključni trenutak prošlogodišnjeg festivala bio je nastup čitave grupe Bad Copy, dok su posetioci uživali u energičnim nastupima domaćih veterana hip hopa.

Ove godine se čekuje još veći broj posetilaca i još bogatiji sadržaj.

Ulaznice za Hood Vibes Fest 2024 dostupne su u nekoliko kategorija:

Ulazince se mogu kupiti online na tickets.rs

    • Parter: Cena je 2.500 dinara.
    • VIP: Ova ulaznica omogućava bolji pogled sa balkona, pristup posebnom šanku i toaletu. Cena: 3.500 dinara.
    • Hood Experience: Ekskluzivna opcija koja uključuje upoznavanje sa izvođačima, besplatno piće i ketering. Cena: 12.000 dinara.

Svaka kategorija nudi jedinstveno iskustvo festivala, zavisno od preferencija posetilaca.

Pročitajte još:

Ostavi komentar

Najnovije