Džoni Dep gradi luksuznu vilu na Kosmaju – Holivudska zvezda oduševljena lepotama Srbije

Džoni Dep gradi luksuznu vilu na Kosmaju

Holivudski superstar Džoni Dep započeo je gradnju luksuzne vile na planini Kosmaj, potvrđuju izvori bliski glumcu.

Oduševljen prirodnim lepotama Srbije i mirom koji je pronašao na ovoj destinaciji, Dep je odlučio da stvori svoje privatno utočište na Balkanu, daleko od buke i reflektora Holivuda.

Kosmaj, poznat po svojoj prirodnoj oazi nadomak Beograda, privlači sve više pažnje stranih investitora, ali i umetnika koji traže inspiraciju u njegovim pejzažima.

Planina Kosmaj
Planina Kosmaj

Dep nije izuzetak – prema informacijama, planira da sagradi modernu vilu sa elementima lokalne arhitekture, a u projekat je uključio i tim domaćih stručnjaka.

Kako se spekuliše, njegova nova kuća će imati prostrane terase s pogledom na šume Kosmaja, velike staklene površine koje propuštaju prirodnu svetlost, kao i unutrašnji studio za slikanje i komponovanje.

Eko-principi su ključni deo projekta – vila će biti građena s materijalima iz lokalnih izvora i uključivaće solarne panele i druge održive tehnologije.

Dep je već ranije pokazao interesovanje za Srbiju tokom svojih poseta kada je dobio i zlatnu medalju,  a sada se čini da namerava da ovde provodi više vremena.

Aleksandar Vučić i Džoni Dep
Aleksandar Vučić i Džoni Dep Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Kako se priča, Dep namerava da u ovoj vili provede veći deo godine, koristeći je ne samo kao utočište za odmor već i kao mesto za rad na novim kreativnim projektima.

Njegov dolazak bi mogao da otvori vrata i za saradnje sa domaćim umetnicima i produkcijama, što bi dodatno unapredilo kulturnu i turističku scenu Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Lokalna zajednica s entuzijazmom dočekuje vest o Depovom dolasku. Meštani Kosmaja se nadaju da će njegov boravak podstaći turizam i privući nove posetioce, baš kao što je Zlatibor, Kopaonik i Tara postala popularna destinacija među turistima i investitorima.

Depovo povlačenje na Kosmaj samo je potvrda da je Srbija sve privlačnija kao destinacija za odmor i ulaganja, posebno zbog svoje netaknute prirode i povoljne klime.

Depova fascinacija Balkanom nije novost – već je ranije bio viđen u Beogradu tokom snimanja i kulturnih manifestacija, a navodno je uživao i u srpskoj kuhinji i tradicionalnoj muzici.

planina Kosmaj
planina Kosmaj – Izvor:sopot.org

Njegov dolazak donosi euforiju među lokalnim stanovništvom, koje se nada da će prisustvo takve svetske zvezde doprineti promociji Srbije kao atraktivne destinacije za odmor, ali i za filmsku industriju.

Njegova luksuzna vila na Kosmaju mogla bi postati nova turistička atrakcija, ali i simbol spoja svetskog glamura i lokalnog gostoprimstva.

Picture of Milica Stefanović

Milica Stefanović

Ćao, ja sam Milica, urednica sam na sajtu Informisani. Diplomirani ekonomista sam po struci, moja prva velika ljubav i neostvarena želja je da postanem novinar. Posle 3 godine provedene na Fakultetu politčkih nauka život me odveo u drugom smeru, ali ipak mi se pružila prilika da bar delić onoga što sam želela i tamo naučila ostvarim pišući za ovaj portal. Razne su sfere mog interesovanja, od informacija koje čine našu svakodnevnicu, pa do raznovrsnih ženskih tema. Veliki sam ljubitelj cveća, prirode, zdravog načina života, i na ovaj način ću pokušati i vama čitaocima da prenesem korisne i vredne informacije koje posedujem.

Podelite :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ostavi komentar

Saznajte više o nama

Zanima vas ko stoji iza Informisani.rs i zašto radimo ovo što radimo?

Najnoviji artikli

Zapratite nas na Fejsbuku!

Budite u toku sa najnovijim vestima i pričama! Pridružite se našoj zajednici: